Gulvmatte

Her lager vi noe så enkelt som en gulvmatte. Kanskje ikke det mest aktuelle bruksområdet, men se på det som et eksempel på at kun fantasien setter grenser for hva Kiwi Tiles kan brukes til.

Du starter ved å velge «Tegn mitt gulv» i menyen til venstre. Her vil du finne en link til vår gulvdesigner.
I gulvdesigneren kan du åpne vår flisekalkulator for å beregne hvor mange fliser du trenger til ditt gulv.

I vårt tilfelle skal vi lage en gulvmatte som er 1 meter bred og 66 cm lang. Når disse to tallene er skrevet inn, kan du klikke på «Beregn antall fliser» for å se utregningene. Når alt er Ok, klikker du på «Tilpass tegnebrettet» (dette tar gjerne noen sekunder) og lukker kalkulatoren.

Tilbake i Gulvdesigneren, vil du se at denne nå er tilpasset dine valg (i vårt tilfelle – 3 i bredden og 2 i lengde). Til vår matte, velger vi et klassiskt sjakkrute-mønster med grå og svarte perforerte fliser.

Gulvet settes sammen

Siden dette skal være en matte, har vi valgt kantlister rundt hele – samt et hjørnestykke i hvert hjørne. Normalt ville vi kanskje ha valgt å ha listene i grått eller svart, men for å vise de tydeligst mulig har vi valgt røde lister.


Flisene klikkes lett sammen uten bruk av verktøy eller festemidler.

Til slutt et nærbilde av kantlistene og hjørnestykket