Fra våre kunder

Platebutikk i Ålesund

Tenkte at jeg måtte sende noen bilder av den nye butikken min med det tøffe og praktiske gulvet som jeg kjøpte av deg. Resultatet blei veldig bra,jeg kjøpte de perforerte gulvflisene med små hull i. Det har etter 3 måneders drift ikke vært nødvendig å vaske gulvet, har kun støvsuget hver enkelt flis for å få opp støv og smuss som detter ned i mellom, og dette har blitt gjort en gang pr mnd. 99% av alt smuss og støv som faller ned gjennom flisenes hull har støvsugeren lett fått opp igjen, så jeg kan virkelig anbefale dette gulvet til andre som driver butikk!

Som du ser på bildene har jeg brukt blått/grått i utstillings vinduet noe som matcher veldig fint med den grå disken med de blå lysene. Videre går hele gulvet innvendig inkl trappene i svart/grått i sjakkmønster, noe som passer veldig fint til resten av innredningen. DVD- og vinylstativene har jeg spesialbygd på mål med fliser utenpå og inni, i samme farge som gulvet. Og for og sette prikken over i’en har jeg selfølgelig lagt det samme gulvet med det samme mønsteret oppi min firma-veteran VW Pick Up som du ser på bildet (det er en 1963 modell som jeg bruker på jobb hver dag på fine sommerdager)

Mvh Bjørn Tore Jeppesen
JUKEBOX