Gulvmatte

Gulvmatte Sportsbod Sportsbilgarasje Fabrikk

Steg for steg: Gulvmatte

Fra tegnebrettet til ferdig resultat. Her lager vi noe så enkelt som en gulvmatte. Kanskje ikke det mest aktuelle bruksområdet, men se på det som et eksempel på at kun fantasien setter grenser for hva Kiwi Tiles kan brukes til.

Du starter ved å velge «Tegn ditt gulv» i menyen til venstre. Her vil du finne en link til vår gulvdesigner.
Om du ønsker, kan du også tilpasse tegnebrettet til gulvet ditt ved å legge inn lengde og bredde i meter («tilpass størrelsen på gulvet»).

I vårt tilfelle skal vi lage en gulvmatte som er 1 meter bred og 66 cm lang. Når disse to tallene er skrevet inn, kan du klikke på «Tilpass tegnebrettet» (dette tar gjerne noen sekunder) og så lukke dette vinduet.

Tilbake i Gulvdesigneren, vil du se at denne nå er tilpasset dine valg (i vårt tilfelle – 3 i bredden og 2 i lengde). Til vår matte, velger vi et klassisk sjakkrute-mønster med grå og svarte perforerte fliser.

Gulvet settes sammen

Siden dette skal være en matte, har vi valgt kantlister rundt hele – samt et hjørnestykke i hvert hjørne. Normalt ville vi kanskje ha valgt å ha listene i grått eller svart, men for å vise de tydeligst mulig har vi valgt røde lister.


Flisene klikkes lett sammen uten bruk av verktøy eller festemidler.

Til slutt et nærbilde av kantlistene og hjørnestykket

Gulvmatte Sportsbod Sportsbilgarasje Fabrikk