Rally

Servicetelt under Rally-NM og WRC


Mads Østberg er regjerende norgesmester i Rally og inne i sin tredje WRC-sesong.


Vi er selvfølgelig stolt av at norges neste store rally-stjerne bruker vårt gulv. I tillegg får vi en fin anledning til å teste ut gulvet under forhold som de fleste av våre kunder forhåpentligvis aldri kommer i nærheten av!Team Østberg bruker gulv fra garasjegulv.no - både til service- og oppholdsteltet

Serviceteamene er vant til å jobbe under alle slags forhold - det være seg norsk vinterfrost eller spansk ørkensol. Gulvet er nok ikke det første man har i tankene når girkassa skal skiftes i løpet av et kvarter, men å slippe unna et gjørmebad gjør ihvertfall ikke jobben verre.

I tillegg til selve serviceteltet har teamet et eget hospitality-telt hvor mannskap og sponsorer kan følge løpets gang på storskjerm og samtidig ta seg en matbit. I et slikt telt er det ekstra hyggelig å kunne ha et rent, pent og tørt gulv.
For å bruke minst mulig tid på montering og demontering av gulvet, deles det opp i passelige stykker som går akkurat i tilhengeren.

Bildene nedenfor er tatt under Numedalsrally i mars 2008. Underlaget på serviceområdet var et jorde med en blanding av gress, snø og våt jord. Av miljøhensyn er teamene pålagt å bruke en plastikkpresenning når de har service - og vårt gulv er derfor bare delvis synlig under denne presenningen på noen av bildene.

Installation Image Installation Image
Installation Image Installation Image
Installation Image Installation Image
Installation Image Installation Image
Installation Image

PS! Her er en video som virkelig viser Mads i sitt ess. Under WRC-runden i Sverige i Januar 2008 kommer han for langt ut i en sving, men henter seg mesterlig inn igjen

Back to top