Personvernerklæring

Personvern

Du skal føle deg trygg når du handler eller registrerer deg hos oss. Ingen opplysninger registrert hos garasjegulv.no vil bli solgt eller overlevert til tredjepart.

Sikkerhet

Ved betaling med kredittkort, vil denne bli behandlet ved hjelp av Bambora – en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Med Bambora får man de samme garantier og den samme trygghet som man ville hatt ved handel i en vanlig butikk. Alle transaksjoner og autorisasjoner foregår utenfor nettbutikkens server, noe som innebærer at ditt kortnummer verken kan eller vil bli lagret hos oss. Sidene er sikret med SSL og all informasjon som inkluderer kortdetaljer er kryptert.

Trygghet

Gelbro AS har en solid økonomi og ingen kort- eller langsiktig gjeld. For oss er det et viktig prinsipp at våre kunder aldri blir eksponert for risiko. Vi selger av den grunn kun varer som er på vårt lager – og som vi allerede har betalt vår leverandør for.

Informasjonskapsler

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Oppbevaring av opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.