Rally

Servicetelt under Rally-NM og WRC

Mads Østberg brukte vårt gulv da han var regjerende norgesmester i Rally og inne i sin tredje WRC-sesong.

Vi er selvfølgelig stolt over at en av Norges største rally-stjerner brukte vårt gulv. I tillegg fikk vi en fin anledning til å teste ut gulvet under forhold som de fleste av våre kunder forhåpentligvis aldri kommer i nærheten av!

Team Østberg brukte gulv fra garasjegulv.no – både til service- og oppholdsteltet

Serviceteamene er vant til å jobbe under alle slags forhold – det være seg norsk vinterfrost eller spansk ørkensol. Gulvet er nok ikke det første man har i tankene når girkassa skal skiftes i løpet av et kvarter, men å slippe unna et gjørmebad gjør i hvert fall ikke jobben verre.

I tillegg til selve serviceteltet hadde teamet et eget hospitality-telt hvor mannskap og sponsorer kunne følge løpets gang på storskjerm og samtidig ta seg en matbit. I et slikt telt er det ekstra hyggelig å kunne ha et rent, pent og tørt gulv.
For å bruke minst mulig tid på montering og demontering av gulvet, deles det opp i passelige stykker som går akkurat i tilhengeren.

Bildene nedenfor er tatt under Numedalsrally noen år tilbake. Underlaget på serviceområdet var et jorde med en blanding av gress, snø og våt jord. Av miljøhensyn er teamene pålagt å bruke en plastikkpresenning når de har service – og vårt gulv er derfor bare delvis synlig under denne presenningen på noen av bildene.